Înscrie-te!

FĂRĂ FRICĂ ÎN EUROPA

Facem politică pentru oameni.

Dar nu pentru oamenii lor sau oamenii noștri, ci pentru voi, cei mulți, cinstiți și muncitori, cu rate la bancă, facturi de plătit, copii în străinătate și speranțe din ce în ce mai mici la un trai mai bun. Ne adresăm vouă și luptăm pentru voi, tineri sau pensionari, corporatiști sau șomeri, artiști sau meșteșugari, orășeni sau săteni, agricultori sau antreprenori, de aici sau de departe.

Partidul Social Democrat Independent

Suntem adevăratul continuator al idealurilor și valorilor de stânga, apărător al drepturilor celor mulți.

Este vremea ca România să scape de frică, să aibă curajul de a merge înainte. Majoritatea tinerilor din România se tem de sărăcie și de nedreptate. 1 din 2 români privește cu groază la viitorul său financiar. 7 din 10 români vede cu frică degradarea mediului înconjurător. Peste jumătate dintre români trăiesc în frică pentru locul lor de muncă. Ajunge!

Vrem să trimitem în Parlamentul European oameni Fără Frică, care știu ce să ceară de la Europa și de la viitor.

Cu ajutorul tău, Partidul Social Democrat Independent aduce România Adevărată în Parlamentul European. România are nevoie de un partid care să apere toți cetățenii acestei țări, acasă sau în Uniunea Europeană. Europa are nevoie de o Nouă Stângă care să lucreze pentru binele celor mulți. Votează Fără Frică!

Drepturi și susținere pentru muncitorii și mici antreprenori români din Europa! Muncă cinstită, fără frica zilei de mâine!

Apărăm românii din Anglia sau Spania, Italia sau Germania, Austria sau Olanda. Pe cei plecați la muncă în toată Uniunea Europeană în căutarea unei vieții mai bune. Pe cei alungați de către politicienii care nu știu să aibă grijă de ei în țară.

Vom apăra Europa unită și solidară, fără cetățeni second-hand, fără două sau mai multe viteze. Vrem o Europă în care românii nu sunt tratați drept sclavi sau servitori. Vrem ca toți cei care muncesc să o facă pentru bunăstarea lor, fără frica zilei de mâine.

Susținem FĂRĂ FRICĂ în Uniunea EUROPEANĂ drepturile muncitorilor români la salarii și contracte corecte, la reprezentare legală în fața angajatorului și autorităților. Vom susține programe dedicate pentru drepturile lor în cadrul Pilonului Drepturilor Sociale. Cerem alocarea de fonduri speciale pentru a rezolva criza socială și a forței de muncă provocată de Brexit. Susținem organizațiile locale sau naționale care-i ajută pe acești oameni!

Vom duce în Parlamentul European vocea și cererile antreprenorilor români din țările Uniunii Europene. Le apărăm drepturile și investițiile în fața valului de naționalism xenofob.

Banii europeni pentru servicii socio-medicale accesibile! Ajutor pentru bătrâni, suferinzi și cei în dificultate.

România are nevoie de investiții și fonduri europene pentru a ajuta bătrânii imobilizați la domiciliu.

Avem nevoie de medicamente și programe finanțate corect pentru cei care suferă de boli incurabile și boli rare.

Avem nevoie de școli, condiții demne și locuri de muncă pentru persoanele cu handicap.

Prin servicii integrate – social, medical, juridic – trebuie să îi ajutăm să se ridice pe cei care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, la marginea societății.

Putem duce mai departe munca organizațiilor și asociaților care au dovedit că vor și pot. Programul EU Health trebuie să păstreze componenta care combate inegalitățile în ceea ce privește accesul la servicii de sănătate.

Bani europeni pentru cartierele și orașele invizibile! Locuri de muncă și condiții mai bune pentru copii noștri prin investiții europene!

Jumătate din România este invizibilă pentru politicieni și pentru Europa. Orașe întregi și cartiere din orașele mari au fost lăsate în paragină. Cei săraci au fost uitați intenționat, familii și generații au fost date deoparte, fără acces la servicii medicale, școli, spații verzi sau locuri de joacă, fără speranța unui loc de muncă decent.

Putem schimba în bine viața acestor oameni cu bani din Fondul European pentru Investiții Strategice sau alte fonduri dedicate echității sociale și zonelor defavorizate. Sunt sute de milioane de euro care pot fi atrase pentru locuințe sociale, medicină de ultimă oră, transport urban, industrie energetică verde. S-a putut în Spania și Franța. Se poate și în România!

România trebuie să pornească programe de investiții NU doar pentru orașele mari și zonele bogate economic. Orașele invizibile ale României pot să renască.

Aer curat, alimente de calitate și un viitor sănătos pentru toți! Prin ecologie și agricultură păstrăm România sănătoasă!

România trebuie să atragă, cu prioritate, bani europeni pentru protejarea naturii sălbatice, pentru industrie verde și energie regenerabilă. Suntem aici să apărăm moștenirea copiilor noștri – pădurile și apele curate.

Trebuie să apărăm fiecare metru pătrat de spațiu verde din orașe, să reducem poluare prin investiții în transport în comun de ultimă generație și industrie verde. România nu își permite să piardă trenul Inovației pentru Natură, în contextul în care există miliarde de euro care se investesc la nivel european în aceste domenii.

Românii au dreptul la alimente de calitate la prețuri corecte. Vom susține în Parlamentul European agricultura locală, vom cere prin noua Politică Agricolă Comună fonduri mai ales fermele mici și medii, care aduc locuri de muncă și mâncare sănătoasă pe masa românilor.

PSDI